Wednesday, October 06, 2010

unsur illuminati n freemason di sebalik AJL

Mata Satu Unsur Masonic Di AJL?

Jangkaan saya adalah tepat.hiburan seleruh nusantara ini ada unsur Masonic.ini tidak hairan bagi mereka yang bergelar artis.tengok saja alat muzik yang mereka mainkan.adakah alat muzik ini pernah ada di zaman Rasulullah s.a.w.sudah tentu tidak ada.


Senangkan kerja mereka freemason  dan Illuminati.pengaruhkan golongan artis dengan muzik.siapa yang mahu mengejar kemasyuran mesti ikut cara mereka.

Baca artikel ini ditulis oleh Holywar Efairy
Anugerah Juara Lagu baru-baru ini dipenuhi dengan unsur Masonic? Persoalan itu kami tinggalkan kepada anda untuk menjawabnya selepas membaca dan meneliti gambar-gambar di artikel ini. Mungkin ramai antara kita tidak tahu dan perasan unsur-unsur ini diselitkan sekali pada acara itu. Subliminal Message, ya ini menunjukkan kepada kita bahawa kita tidak lari daripada pengaruh Dajal ini.

Rasullulah pernah bersabda dari Ali dan Abu Hurairah r.a.:

“Apabila harta rampasan perang (milik umum) dikuasai segelintir orang sahaja, barang amanah menjadi rampasan, harta zakat menjadi hutang, seorang lelaki mentaati isterinya dan menderhakai ibunya, berbuat baik kepada temannya dan berbuat kasar kepada bapanya, suara-suara tinggi di masjid-masjid, yang menjadi pemimpin suatu kaum (bangsa) adalah orang yang hina (berkelakuan/bersifat keji) di antara mereka dan orang yang menjadi ketua suatu suku (kabilah) adalah orang fasik di antara mereka, seorang lelaki dihormati kerana takut jahatnya, arak biasa diminum, sutera biasa dipakai (oleh lelaki), munculnya penyanyi perempuan dan alat-alat musik, orang yang di kalangan umat terkemudian akan melaknat (mengutuk) umat terdahulu, maka ketika itu hendaklah mereka menunggu kedatangan angin merah atau pembalikan bumi atau keburukan bentuk-bentuk atau tanda-tanda yang beriringan seperti tali yang putus maka jatuhlah biji secara berterusan”. – Riwayat Tarmizi


Lelaki pernah anda nampak memakai pakaian sutera.tak kisah dari mana dia beli pun.buatan Itali, Jerman, Mesir atau Malaysia sendiri.jika betul ini bermakna mereka sebenarnya berkhidmat untuk Benedictine Order.Bishop sendiri yang mendakwa mereka berkerja untuk Benedictine Order.

tanda-tanda tentang kiamat Sabda Rasulullah.
Si Mata Satu yang buta Dajjal mempergunakan orang kita Melayu.untuk rancangan-rancangan jahatnya diakhir zaman.sebelum tawarkan dulu dengan kemewahan dunia sehingga melekakan kita semua.
Bagaimana The Elite menggunakan industri hiburan untuk menjayakan pelan agung mereka? Mari kita berkenalan serba sedikit dengan pelan-pelan The Elite berkenaan industri hiburan ini.
1. Kebanyakan rancangan mereka yang melibatkan politik dan ekonomi bergerak di sebalik tabir, contohnya melalui Perjumpaan Rahsia Bilderbergh. Tetapi mereka mempunyai alat yang tidak kurang hebatnya, iaitu Hollywood dan Industri Musik dan melalui inilah mereka dapat menyampaikan mesej-mesej rahsia (subliminal message) mereka kepada penduduk dunia dengan mudah menggunakan ‘puppet’ mereka ini.
2. Mewujudkan ‘The Trend-Makers’ seperti The Beatles, Stones, Hendrix, Jim Morrison, Sex Pistols, Eminem, Curt Cubain, Black Sabbath, Led Zeppelin dan sebagainya. Dan inilah yang menjadi punca kerosakan akhlak remaja dulu dan kini dengan pelbagai budaya kurang sihat yang diambil dari idol mereka ini. Punk, skinhead, hip hop dan sebagainya adalah dari idol mereka ini.
 
3. Ada juga artis yang betul-betul mempunyai bakat dan menjadi ‘puppet’ secara tidak mereka sedari kerana mereka telah mengikut landasan sedia ada yang telah ditinggalkan oleh The Elite sebelum ini.
4. Artis yang tidak mempunyai kaitan dengan mereka dan mempunyai idea yang tidak sehaluan atau berlawanan tidak akan dapat menyampaikan idea yang ingin diketengahkan itu kerana mereka lah yang mengawal industri ini.
5. Ada artis yang hebat seperti John Lennon, Jim Morrison, Kurt Cobain, Jimi Hendrix dan Micheal Jackson yang telah melalui pelbagai program ‘Mind Control’ seperti MK Ultra, Monarch dan sebagainya bertindak menentang kembali mereka. Dan kesudahannya, saya pasti anda tahu apa yang terjadi kepada mereka ini.
Kemungkinan artis di Malaysia termasuk di dalam kategori ke 3 iaitu mereka tidak sedar mereka berkhidmat untuk Si Mata Buta ini. Berikut adalah screenshot yang kami ambil dari AJL baru-baru ini. Unfinished Pyramid, All Seeing Eye dan Checkered Floor jelas kelihatan bagi mereka yang peka dengan perkara sebegini.

Checkered Floor!

Lantai petak putih hitam sebenarnya untuk apa? untuk main pijak-pijak ke.warna macam tahi cicak.Lantai ini digunakan oleh Mason-mason (Ahli Freemason) di dalam ritual-ritual mereka. Ini sebagai pertemuan antara 2 alam, iaitu alam nyata dan alam ghaib. Mereka berhubung dengan syaitan-syaitan melalui lantai ini menggunakan sihir terlarang, Kabbalah. Kabbalah dan Freemason tidak dapat dipisahkan. Warna putih mewakili alam kita dan warna hitam mewakili alam ghaib.

Di Ibu Pejabat CIA


Di Lodge Freemason

Dewa Hindu sebenarnya ialah Syaitan yang menyesatkan manusia, perhatikan lantai hitam putih.


Kenal  artis dari seberang.orang lagu mereka batu ( Rock ).nama kumpulan sungguh meragukan kita sebagai orang islam.nak kata islam ke mereka ni.Di rumah vokalisnya, juga mempunyai lantai petak hitam putih ini. Sila tonton video klip dari The Lucky Laki, Superman dan perhatikan di akhir-akhir video ada ’scene’ Ahmad Dhani dan anaknya di rumah.


Joachim And Boaz dan Unfinished Pyramid!


Persembahan dalam keadaan gelap.cahaya lampu hanya warna putih.Jelas gambar diatas.piramid yang masih belum siap.pakaian yang pakai Dato Siti.jelas berwarna……………..cuba teka sendiri.dapat dah jawapan.tolong komen dekat bawah.

Contoh paling mudah untuk Unfinished Pyramid, USD 1.

2 tiang Temple Of Solomon, Joachim and Boaz. Untuk artikel tentang Joachim and Boaz di sejadah.Klik Sini!Rihanna dan Unfinished PyramidTeka-teki akan terjawab nanti.pembaca semua nak tahu kenapa piramid ni belum siap.piramid belum siap atau kita boleh panggil Unfinished Pyramid ini.arkiteknya belum nak siapkan sepenuh piramid ni.rancangan arkitek piramid untuk membuat semua manusia pada penciptanya.pada akhir zaman nanti arkitek akan keluar untuk menyiapkan sepenuhnya.Siapakah arkiteknya? Jawapannya ada di atas unfinished pyramid itu sendiri. One Eye!


All Seeing Eye di AJL
 

Secara tak langsung.penyanyi diatas melaksana perintah  Mata Buta.lambang ini jelas menunjukkan.kita diperhatian oleh All Seeing Eye in.maaf jangan anda buat tak nampak pula atau masih lagi nak buat bodoh.konsert 8 jam tanpa waktu Asar dan Maghrib tinggal begitu sahaja.anda fahamkan maksud lambang All Seeing Eye ini.


The All Seeing Eye Around Us

Adakah semua ini kebetulan yang besar? Checkered Floor, All Seeing Eye, Unfinished Pyramid, Joachim and Boaz. Kami tinggalkan persoalan besar ini kepada anda untuk menilainya.

We Just Only Show You The Door But You The One That Will Choose It !!

Pintu A: Teruskan dengan dunia anda sekarang dan terus berada di dunia yang cantik tetapi penuh dengan kepalsuan / hidup dalam fitnah dajal !

Pintu B: Mulai sedar dari tidur yang lena dan berada di dunia yang nyata / kembali pada ajaran AlQuran n Sunnah !

Fikirkan semula!!


Artikel oleh Holywar efairy untuk Mesticun.

4 comments:

 1. yang tiga segi tegak dan terbalik tu..simbol pagan en..orang pagan ..

  ReplyDelete
 2. Salam sejahtera tuan admin,
  Saya mohon izin copy n paste
  artikel tuan.
  trima kasih.

  ReplyDelete

berkata benarlah walaupun pahit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...