Monday, December 27, 2010

saya dah delete..maaf..

mood - hmm...nk merepek kejap
venue - studio AAD kaed
time   - 5.56pm
title   - macam kat atas
nama - ??
matris no - ??
(bajet buat assignment)


ok...merujuk pada perkara di atas...sy dah delete...maaf...tu tajuk kita pada hari ini ya murid2 semua...saya dah delete...utk pendeletan beberapa post sy...smalam sy delete...kih2...kalau ade yg prasan la...=P maaf...utk org yg nk skoden sy dlm blog nih...haaa padan muke korg...sy da delete da post2 yg ade gmba sy xpakai niqab..haaa...skurg2nya sy da mnyorok..kalaw kamu2 still lg nk cari gak gmba2 sy xpakai niqab, terserah kamu la..suke hati kamu..sy xnk tanggung...kui3...sy delete post2 yg bkaitan ngan sy n yg mgkin mnimbulkan fitnah pada diri saya...dulu sy wat post tu sbb sy xletak button follow kt blog sy..atas pmintaan shabat sy,sy letaklah....tp xsgka pulak lain jadiknyer...huhuuu pnciptaan blog nih sbenar2nya adalah hanya utk pembacaan sy sendiri...utk pnambahan ilmu2 yg bguna utk dunia akhirat sy...tapi...disamping itu juga..sy nak kongsi ngan shbat2 yg mahu bjuang n bhijrah bersama sy..sy da nampak da shbat2 sy tu semua yg mana btol2 ada ngan sy...kikiki...tenkiu sumer..uhibbukum fillah..=)) lagi satu...blog nih..kalaw kamu perasaan, semua post2 entri2 banyak yg saya kopi paste jer..sebab?? ini adalah kerana saya masih tidak layak utk mgajar org atau bdakwah dgn cara sy sdri..sy bukannya ustazah...sy ni masih belajar,..hihihiii =) cukuplah sy hanya mnyampaikan mlalui penulisan2 org lain yg nyatanya dari sumber2 yg boleh dipercayai kesohihannya...sebab sy nk letak post2 yg fakta jer lam blog sy nih..yg auta sy xbminat..kikiki...sebab apa sy xmnulis macam blogger2 lain??? maksudnya disini ialah...tulis pasal kehidupan seharian sendiri....for example la..arini wat ape..esok watpe..arini g mana..makan ape..deting ngn sape..kapel ngn sape skrg...beli tudung kat mane..nk anak brape org...cantik x muke arini..pakwe hensem ke x...bila clash..raya pakai baju kaler ape..beli maskara kt parkson..makin gemok ke...sape musuh baru...skandal ataupun sandal baru and etc..haaaaa...knape?? sebabnya....sy nih xnak cerita pasal sy..ramai tuh org2 skoden...xelok mdedahkan diri...dulu mungkinlah sy nih masih jahil...sumer mende nk gitaw org...tp skrg ni..biarla hanya DIA yg mngenal sy...kikiki lgpon sy ade diari sy sndirik..buat ape sy nk merepek2 dalam blog kalaw sy boleh simpan isi hati sy sendri?? btol x kawan2 semua? lg satu kan..pnah dgr x hadis?? yg dosa yg xdiampunkan adalah dosa2 orang yg mendedahkan diri..keaiban diri sndiri...pada org lain...hmmm....jd ape beza org yg crita aktiviti die hari2 dlm blog?? motif apakah mereka?? any komen?? hishh..sy takutla...jd biarla..sy sorg2 gini...heeee =)ok  moga kemerepekan sy pada petang ini ade pngajarannya pada kita semua...kalau kamu org2 yg berfikir...fikir dgn aqal yg tajam...hehe selamat sejahtera semua oram...moga Allah sentiasa ada di hati kita semua...melindungi dan memelihara...sy syg Pencipta sy,...ok..tata semua,.assalamualaikum..=))

5 comments:

  1. suke ke terasa u? hahahahaha
    xabes lagi tu i nk sambung merepek lain kali pulak..i bz skrg...tunggu yer..k zass~~

    ReplyDelete
  2. dulu merepeknye lain.. skng merepeknye lain... yg salah kena betulkan.. yg khilaf kene buang, idup sebaiknya pd hari ni & mohon btmbh baik utk hari2 akan datang.. time kaseh kerana merepek.. keh3. mimi ado mano? KB doh ke? slip muet u niee... bile la i ade masa nk antor.. huhu

    ReplyDelete
  3. oh anisku syg..dont wori sygku...nati mimi pegi uia pulok la 8hb mei nih..ado shortsem..heheh nati kita detim ye sym...bolehla bgi slip muet i tu skali..hhehhe thanks =)

    ReplyDelete

berkata benarlah walaupun pahit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...